1 Şubat 2014 Cumartesi

En Çok Sorduğunuz Soru ''Günlük Beslenmem''


Yihuuu, bütün Dukancıların sorduğu ilk sorunun cevabı bu yazıda dersem ne dersiniz. Dukan  diyetimden sonra tabi yeme düzenim çok değişti. Vejetaryen olmam biraz zorladı beni. İşin o kısmı daha uzun ve detaylı bir anlatımı hak ediyor elbette. Çok sorulan sorunu cevabına gelince, bütün bir gün neler yiyorum.

Hafta içi sabah 07:00 da uyanıyorum hafta içi. Uyanır uyanmaz yaptığım ilk iş bir bardak su içerim. Arkasından bir fincan kahve içerim. Az yağlı sütlü, kremalı ve tatlandırıcılı olur (diyet dönemimde sadece az yağlı sütlü). Eğer hemen çıkmam gerekiyorsa biraz da peynir yerim yanında. 
Saat 10:00 gibi bir meyveli yoğurt yanında biraz dukan ekmeyi ve yumurta yerim


Saat 12:00 ye  kadar arada bir şey yemek istersem ya bir elma, bir kaç ince dilim kırmızı biber yer ya da bir kahve içerim.

Saat 13:00 gibi spora gidersem bir şişe içilen yoğurt ve sekersiz meyve suyu içerim.


1,5 saat spordan sonra küçük bir şeyler atıştırıyorum. Spor yapamadığım günlerde de aynı şeyleri yiyorum aşağı yukarı.


Saat 16:00 gibi bir kahve içerim. Bu arada gün içinde yaklaşık 2 litre su içerim.  Saat 17:00 18:oo arası da akşam yemeği
ve bir porsiyon olur. Ne yersem yiyim tek bir kase yerim, aşağıdaki kase benim
 porsiyonum. 

Artık saat 19:00 den sonra pek bir şey yemem. Yersem de bu bir elma, bir armut olur. Ve tabi kahve içerim. Arada mutlaka benim de kaçamaklarım oluyor. Bunun telafisinide ya ertesi gün biraz daha az yiyerek yapıyorum ya da tekrar kısa bir yürüyüş yaparak dengemi buluyorum.

2 yorum:

bircanın renkli dünyası dedi ki...

pekı sız dukanla kac kılo verdı nız efendım hemen pek bırsey yemuıyorsunuz gıbı

Unknown dedi ki...

ben 20 kılo verdım ama dukan yaparken daha cok yıyordum o zaman dukan ekmegımı mutlaka yerdım ve 3.4 yumurta gunluk. sımıd mıdem ıyıce kuculdu o yuzden artık doyacak kadar yıyorum.:))