18 Temmuz 2012 Çarşamba

Tatile Çıkarken Bavul Hazırlamanın Püf Noktaları-1

              Evet güneş, deniz, kumsal ve çılgın yaz partileri yuppi tatile çıkıyoruzzz. Bütün bir yıl çalıştık, didindik. Kar demedik, yağmur demedik, hatta köprü onarımı demedik durmadan azimle çalıştık (J). İyi ve eğlenceli bir tatili hak ettik. Peki ideal bir tatil bavulu nasıl hazırlanır. Öncelikle nereye gidiyorsunuz buradan başlamakta fayda var. Macera dolu bir doğa tatili mi ? Yoksa bol yıldızlı bir otelde konforlu bir tatil mi? Benim tercihim her zaman ikincisinden yana. Şimdi iki tip tatil bavulu hazırlayacağız biri çılgın parti kızı için, diğeri de içinde hala çılgın parti kızını barındıran ama anne olmuş Gçk yani gizli çılgın kızlar için.

Madde madde çılgın kız bavulu;
1.     Taşıması kolay çekilebilir orta büyülükte bir bavul
(Unutmayın bavulunuz sizin kişiliğinizi ele verir, biraz gösterişli bir renk olmasında sakınca yok )
2.     Küçük ama pratik bir el çantası (yolculuk sırasında acil durumlarda kullanılmak üzere)
3.     3-4 adet sezonun renklerinden bikini( bir önceki sezon sonu indirimleriden aldığınız bikiniler oldukça iş görür, unutmayın bu sezonda geçen sezonun renkleri devam ediyor, iyi bir gözlemci olup gelecek sezonda olacağını bildiğiniz renkleri alırsanız daha az masrafla trend olabilirsiniz)
4.     Koruma faktörlü kremler( tabi acılar içinde odanızda yatarken arkadaşlarınızın partilere sizsiz gitmesini istemiyorsanız)
5.     Sizi havalı gösterecek bir plaj çantası
   6.     Şık ama komik duruma düşmeyeğiniz plaj terlikleri
   7.     Varla yok arası hafif ve küçük takılar (plaj için)
   8.     Suya dayanıklı rimel (denize girmemiz bakımsız olmamızı gerektirmez)
   9.     Değişik renklerde şortlar ve onları kombinlemek için bir kaç tane atlet bluz (şortları hem gündüz hem gece kolaylıkla kullanabilirsiniz böylece fazla giysileri kendize yük yapmamış olursunuz)
   10.     İki tane acil durum parti elbisesi ( en yeni aldıklarınızı değil, içinde en güzel göründüklerinizi seçin)
11.   Düz giysilerinizi şıklaştıracak bir kaç tane gösterişli kolye de bavulda yerini aldı.
12.   Gelelim ayakkabılara şık ama rahat edebileceğinz yüksek topukluların yanı sıra dans ederken size sıkıntı vermeyecek orta topuklu bir ayakkabı yada terlik de bavula kondu.
13.  Ve tabi en büyük övgü ve özen her zaman makyaj çantası için olmalı. Bronz bir ten çok fazla uğraşı istemeyeceği için gözlerinizi öne çıkartacak malzemelere ağırlık vermenizde fayda var. Hafif bir dudak parlatıcısı ve oje aseton ikilisinide çantamıza ekledik, son olarak bir de saçlarımız için hızlı bir şekillendiriciyi de çantamıza attıktan sonra artık hazırız.
ruj resimleri

Hiç yorum yok: