8 Haziran 2012 Cuma

Argan Yağı Serumu


Zaman geçmiyor ki bir doğal bakım, bir yağ popüler olmasın. Son zamanlar da keten tohumu yağı ve argan yağına takmış durumdayım ben. Zaten severim ben doğal yağlar vs uğraşmayı.
Argan yağını biraz araştırınca Faslı kadınların yüzyıllardır kullandıkları bir yağ olduğunu okudum. Argan yağı hem ciltteki yanık tedavisinde hem de saç dökülmelerinde kullanılıyormuş. Ben yağ formunda değil değil de Dr. Scheller serum formunu ve göz kremini aldım. Yüzde yüz doğal. Serumu almadan önce elimde test ettim. Anında yumuşaçık oldu. Benim cildim çok hassas ve kurumaya meyillidir. Bakalım bir kaç kez kullandım, uzun vadede ne olacak göreceğim. Zaten problemsiz ve kırışıksız bir cilde sahibim. İyi bir bakım ve kötü alışkanlıklardan uzak durmak geleceğe iyi bir yatırım.






Zaman geçmiyor ki bir doğal bakım, bir yağ popüler olmasın. Son zamanlar da keten tohumu yağı ve argan yağına takmış durumdayım ben. Zaten severim ben doğal yağlar vs uğraşmayı. Argan yağını biraz araştırınca Faslı kadınların yüzyıllardır kullandıkları bir yağ olduğunu okudum. Argan yağı hem ciltteki yanık tedavisinde hem de saç dökülmelerinde kullanılıyormuş. Ben yağ formunda değil değil de Dr. Scheller serum formunu ve göz kremini aldım. Yüzde yüz doğal. Serumu almadan önce elimde test ettim. Anında yumuşaçık oldu. Benim cildim çok hassas ve kurumaya meyillidir. Bakalım bir kaç kez kullandım, uzun vadede ne olacak göreceğim. Zaten problemsiz ve kırışıksız bir cilde sahibim. İyi bir bakım ve kötü alışkanlıklardan uzak durmak geleceğe iyi bir yatırım.

Hiç yorum yok: